Teks Angge-angge orong-orong

 

ANGGE-ANGGE ORONG-ORONG

Eva & Uncex

Netes banyune moto – aku nangis ketiban ondho

Rondho tak kiro prawan – bareng tak kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondho – rondho tuwo anakku limo

Nanging aku sik biso – diwolak-walik koyo nggoreng telo

Sapi manak larang regane mas

Anak limo bedo bapake

 

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Entuk rondho randhane ompong – duwe anak sakgedhe kingkong

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane – penting mboke akeh tirakate

 

Eling jaman semono – wayah kawin nanggap bal-balan

Tamune rame tenan – nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplope akeh tenan – entuk dhuwik karung-karungan

Wong sing podho kondhangan – nganti akeh sing podho kelangan

Prawan rondho – podho wae mas

Nadyan rondho penak rasane

 

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Entuk rondho anake limo – ngumpul bareng turu neng kloso

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Tuku pitik karo anake – kabeh kuwi dadi resikone

 

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Entuk rondho randhane ompong – duwe anak sakgedhe kingkong

Angge-angge orong-orong ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane – penting mboke akeh tirakate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: